Schrijf je nu in voor de 4 daagse stem Challenge Your Own Voice

Yes, ik wil meer zelfvertrouwen in mijn stem!!

Ga in 4 dagen jezelf een stem boost geven door kennis te maken met de absolute no nonsens stem technieken waarmee je makkelijk je hoogte en je laagte vindt, volume maakt, je angsten gaat overwinnen en je adem weer voelt stromen.

Het kan zijn dat jij je stem niet goed of mooi vindt. Wist je dat heel veel sprekers en zangers dat vinden?

In deze challenge gaan we samen op zoek naar jouw eigen geluid! Jouw stem!

Wat zeggen eerdere deelnemers van Challenge Your Own Voice:

Wat was je Challenge? Met meer zekerheid en zelfvertrouwen spreken

Heb je je zelf overtroffen? yes... ik heb een meditatie opgenomen en twee filmpjes gemaakt voor op facebook

Wat heb je geleerd? Dat door te oefenen en te werken met je ademhaling je stem veel rustiger en dieper klinkt en je echt over de drempel kan gaan door te doen... Weg met die beperkte overtuigingen.

Hoe was het werken in de live call? Was echt fijn en snel vertrouwd. Muriel van Dinteren is een super coach. Ze wist mij en de anderen in 4 dagen te motiveren om echt stappen te maken en te gaan doen. Mooi ook om elkaar te inspireren en je angsten te kunnen delen.

Zou je het iemand anders willen aanraden?

Ik kan deze Challenge zeker aanraden. Je leert in korte tijd hoe je beter je stem kunt gebruiken en inzetten. De challenge brengt je mooie inzichten door in een groep te werken en van elkaar te leren.

- Petra Mast

De reden dan ik mij had opgegeven, was eigenlijk vanwege mijn keelpijn. Heb ik les gegeven, training of gecoacht. Ik heb gewoon steeds enorme keelpijn. En niet, omdat ik aan het schreeuwen ben. De reden dat ik deze keelpijn ervaar is onbekend.

De challenge duurde 4 dagen, alleen heb ik alleen de laatste dag mee kunnen doen. Niet, omdat ik niet wilde, alleen soms gebeuren er dingen in het leven ongepland. Zo had ik lekkage door de nieuwe wasmachine, maar dat is een ander verhaal.

Dus gisteren kon ik wel meedoen live met de Challenge en ik was als laatste aan de beurt om te vertellen wat mijn uitdagingen waren, wat ik eigenlijk uit deze challenge wilde halen. Dus ik vertelde over mijn stemproblemen, de keelpijn. Dat ik de hele dag bezig ben geweest met casussen, coachen en dat ik zoveel keelpijn heb, dat wat ik ook doe. Ik eigenlijk niks meer voel.

Wat er toen gebeurde was magisch. Het was raar, pijnlijk, bizar, maar ook heel mooi.

Muriël merkte dat ik moe was (mijn stem althans). Dat ik te hoog zat. Ze stelde een oefening voor en ik voelde voor het eerst mijn “echte” stem. De spanning verdween en ook zo mijn keelpijn. Ik had de pijn benoemd, liet mijn emoties gaan en de spanning verdween. Hoe bizar.

Het gaat bij mij eigenlijk niet om zichtbaar zijn. Het gaat erom dat jouw talenten worden gezien. Dat je hierin serieus genomen wordt. En dat mensen zien wie je werkelijk bent en wat je in huis hebt.

En wie wil dat nu niet? Gezien en gehoord voelen. Welk kind wil dat nou niet? Het kind zien buiten die labels, die etiketten en die cijfertjes. Dat is waar ik voor sta en die stem mag gehoord worden. Niet door te schreeuwen, maar juist me met mijn eigen stemgeluid.

Wat was je Challenge? Helder en duidelijk spreken in een filmpje en de moed hebben om dit te delen op facebook.

Heb je je zelf overtroffen? Ja zeker weten!

Wat heb je geleerd? Dat het probleem niet vaak alleen het technische stuk is van je stemgebruik, maar je eigen beperkte overtuigingen die jij hebt over je eigen stem.

Hoe was het werken in de live call? Super leuk! Muriel van Dinteren weet je zo te coachen, te activeren en te motiveren dat je grote stappen durft te maken. Ook door de reacties van elkaar in de groep, groeit steeds meer je zelfvertrouwen.

Zou je het iemand anders willen aanraden? Als jij een doel hebt om serieus met je stem aan de slag wilt gaan en verder te komen dan zal ik zeker deze Challenge aanraden. De challenge brengt je ook in en bepaalde Flow om je doel te bereiken. Het heeft mij veel gebracht.

- Carolien Wesselink

Met Challenge your own voice krijg je elke dag een live call en werkboeken. Verdere uitleg volgt per mail.

In de Challenge Your Own Voice:

Leer je hoe je voor altijd trouw aan je eigen stem blijft waardoor je je door niets en niemand van je pad af laat brengen

Snap je waarom je altijd een andere stem hebt gebruikt en daardoor dingen nu niet van de grond komen, waardoor je nu eindelijk wel die stap gaat zetten.

Hoe je jouw stem angst kan omzetten naar meer zelfvertrouwen in plaats van dat ze jou belemmeren

Hoe jij je stem voller, warmer en meer met volume kan gaan inzetten bij je volgende performance of presentatie.

Hoe jij je adem eindelijk kan gaan laten stromen zodat je zelfverzekerd overkomt.

Werk je met de beste vocal-stemcoach van NL

Ben je samen met gelijkgestemden

Werk je in een veilige groep aan een stem transformatie

Boost je het fundament van je stem ontwikkeling

Schrijf je hier in voor Challenge Your Own Voice en ga de transformatie aan!

Met Challenge your own voice krijg je elke dag een live call en werkboeken. Verdere uitleg volgt per mail.

Copyrights ect

De inkomsten, verdiensten en beweringen die hier worden uiteengezet zijn afhankelijk van je eigen inzet, motivatie, leervermogen en kwaliteiten. Ik geef geen garantie dat iedereen succesvol zal zijn of winstgevende resultaten zal behalen. Al mijn programma’s en producten zijn erop gericht om jou te helpen om een succesvol ondernemer te worden. Maar je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen transformatie en succes. Ik reik je handvaten aan om het beste uit jezelf en je business te halen.

Als je vragen hebt, beantwoorden wij ze graag. Stuur je e-mail naar muriel@stemcoachonline.nl